Apparatuur

Het technische hart van uw keuken

Een keuken is meer dan een plek geworden waar mensen samenkomen en genieten. Het is een leefruimte die gezien mag worden en aanschouwd als het hart van de woning.

Onze keukens zijn minimalistisch, maar hebben een grootse uitstraling waardoor ze niet enkel esthetisch, maar eveneens op functioneel vlak een meerwaarde op lange termijn bieden. Zo is de keuze van uw keukenapparatuur onontbeerlijk. Hoogwaardige toestellen vormen immers het technische hart van uw keuken.

Jones Living staat bekend voor wie op zoek is naar kwalitatieve keukentoestellen. Onze jarenlange ervaring en merkonafhankelijke aanpak, staan borg voor een eerlijk advies. De beste apparatuur voor bakken, stomen, koelen, bewaren, etc… vindt u terug in ons zeer uitgebreid assortiment.

Bent u op zoek naar het fornuis van uw dromen? Jones Living is reeds 20 jaar dé specialist in vrijstaande fornuizen. Bekijk ons ruim assortiment van bekende merken zoals Falcon, AGA, Lacanche, Stoves, Viking,... op www.retrofornuis.be.

Kortom, een vrijstaand fornuis is een onontbeerlijke klassieker in landelijke keukens.

Apparatuur

V-zug apparatuur

V-zug apparatuur

De toestellen van V-zug onderscheiden zich door hun uitstekende prestaties in hun categorie: de combi-stoomoven van V-zug, de bakoven van V-zug, de V-zug microgolfoven, en de uitmuntende V-zug vaatwasmachine. De uiteenlopende functies van deze toestellen helpen u bij een gezonde en moderne levensstijl en brengen culinaire diversiteit uw keuken binnen.

Manoir Marie Landelijke Vloeren

Manoir Marie Landelijke Vloeren

Natuurlijke gesteenten & ambachtelijk gebakken materialen creëren een authentieke sfeer die je enkel kan terugvinden in stijlvolle landerijen, statige herenhuizen, karaktervolle hoeves, exclusieve manoirs en charmante pastoriewoningen. Onze stijlvolle vloeren zijn landelijke strak met een eigenwijze toets en maken ieder hedendaags interieur af.

Castle Stones Recuperatievloeren

Castle Stones Recuperatievloeren

Castle Stones zijn handgemaakte replica's van originele stenen uit historische Vlaamse en Franse landhuizen, kastelen en kerken. Deze reproducties worden gemaakt van cement, marmerpoeder en kleurpigmenten. De stenen worden gegoten, geperst en krijgen vervolgens hun historische uitstraling door een bijzondere innovatieve nabewerking.

Molteni Fornuizen

Molteni Fornuizen

Molteni is sedert 1923 een begrip in de wereld van fornuizen. Alle grote klassieke chefs hebben ooit wel eens op een Molteni gekookt. Hij wordt terecht de Rolls-Royce onder de fornuizen genoemd. Ongeëvenaarde kwaliteit en afwerking zijn maar enkele van de kenmerken. Bijna 100 jaar later lanceert Molteni een volledig nieuwe lijn met hedendaagse looks, de Caractère.