DE NIEUWE V-ZUG COFFEE-CENTER!!

DE NIEUWE V-ZUG COFFEE-CENTER!!

Goed nieuws voor koffieliefhebbers en gepassioneerde hobby-barista's!! Met het nieuwe Coffee-Center maakt u alle koffiespecialiteiten bij u thuis: café, ristretto, espresso, espresso macchiato, doppio, cappuccino, flat white, café latte, latte macchiato, long coffee, ... .

Kom deze koffievarianten ontdekken in onze toonzaal!

De volledig geïntegreerde vacuüm- en warmtelade van V-ZUG

De volledig geïntegreerde vacuüm- en warmtelade van V-ZUG

V-ZUG heeft zijn gamma vervolledigd met een volledig integreerbare vacuüm- en warmtelade. Deze lades kunnen perfect worden weggewerkt achter het front van uw keukenkasten. Naast een fraai design bieden de warmtelade en de vacuümlade tal van nuttige functies: het verwarmen van kopjes, ingrediënten vacumeren om te bewaren of om te bereiden... .

De V-zug Fullflex inductiekookplaat  nu ook op 70 cm!!

De V-zug Fullflex inductiekookplaat nu ook op 70 cm!!

Deze grensverleggende kookplaat van V-zug heeft helemaal geen afgebakende kookzones meer. Dankzij de modernste inductoren worden, tot maximaal 5 potten en/of pannen automatisch herkend, zonder enig probleem. Het kookveld heeft bovendien een grafisch kleurendisplay en een ergonomische aanraakbediening.

Bij aankoop van een Fullflex kookplaat krijgt u een Premium Teppan-Yakiplaat meegeleverd!

De V-zug CombiCooler V4000

De V-zug CombiCooler V4000

De nieuwe V-zug CombiCooler heeft de nieuwste koelsystemen en biedt daardoor uitmuntende prestaties! Dankzij de NoFrost-functie wordt het moeizame ontdooien van het vriesvak overbodig. De ClimateControl zorgt ervoor dat er geen ijskristallen worden gevormd aan de achterwand van de koelruimte, en de MonoFridge-functie tovert uw diepvriesvak in een paar uur tijd om tot een normaal koelvak, zodat u nog meer producten lekker koel kan bewaren.