Keukens

leefkeukens

Het assortiment aan keukens is erg ruim.  Wie de sfeer van vroeger wil oproepen en houdt van nostalgie, zal doorgaans vallen voor een traditionele landelijke keuken. Hierbij gebruiken we klassieke materialen zoals eik en blauwsteen. In onze eigen werkplaats zorgen we er met speciale verouderingstechnieken voor dat we het authentieke karakter extra accentueren. Hoewel die authentieke look belangrijk is, kunnen hierin vanzelfsprekend de modernste technieken en toestellen gebruikt worden.

Naast de klassieke landelijke stijl kiezen veel mensen voor een eerder strak landelijke keuken. Ze houden van de traditionele materialen maar met een strakker accent. Tegelijk wensen ze een eenvoudig ontwerp waarin licht en ruimte centraal staan. Deze sobere leefkeukens stralen rust en eenvoud uit. Ze passen bijvoorbeeld perfect in de typische Vlaamse pastorijstijl.
Wie eerder een strakke moderne keuken in gedachten heeft, kan eveneens bij ons terecht.

PRODUCTEN IN DE KIJKER

V-zug

V-zug

De toestellen van V-zug onderscheiden zich door hun uitstekende prestaties in hun categorie: de combi-stoomoven van V-zug, de bakoven van V-zug, de V-zug microgolfoven, en de uitmuntende V-zug vaatwasmachine. De uiteenlopende functies van deze toestellen helpen u bij een gezonde en moderne levensstijl en brengen culinaire diversiteit uw keuken binnen.

Lees verder
Big Green Egg

Big Green Egg

De Big Green Egg is de meest veelzijdige barbecue en buitenkooktoestel op de markt, met meer mogelijkheden dan alle andere conventionele fornuizen gecombineerd. Van voorgerechten tot desserts, de Big Green Egg zal al uw verwachtingen voor culinaire perfectie overtreffen.

Lees verder