Keukens

leefkeukens

Het assortiment aan keukens is erg ruim.  Wie de sfeer van vroeger wil oproepen en houdt van nostalgie, zal doorgaans vallen voor een traditionele landelijke keuken. Hierbij gebruiken we klassieke materialen zoals eik en blauwsteen. In onze eigen werkplaats zorgen we er met speciale verouderingstechnieken voor dat we het authentieke karakter extra accentueren. Hoewel die authentieke look belangrijk is, kunnen hierin vanzelfsprekend de modernste technieken en toestellen gebruikt worden.

Naast de klassieke landelijke stijl kiezen veel mensen voor een eerder strak landelijke keuken. Ze houden van de traditionele materialen maar met een strakker accent. Tegelijk wensen ze een eenvoudig ontwerp waarin licht en ruimte centraal staan. Deze sobere leefkeukens stralen rust en eenvoud uit. Ze passen bijvoorbeeld perfect in de typische Vlaamse pastorijstijl.
Wie eerder een strakke moderne keuken in gedachten heeft, kan eveneens bij ons terecht.

PRODUCTEN IN DE KIJKER

V-zug apparatuur

V-zug apparatuur

De toestellen van V-zug onderscheiden zich door hun uitstekende prestaties in hun categorie: de combi-stoomoven van V-zug, de bakoven van V-zug, de V-zug microgolfoven, en de uitmuntende V-zug vaatwasmachine. De uiteenlopende functies van deze toestellen helpen u bij een gezonde en moderne levensstijl en brengen culinaire diversiteit uw keuken binnen.

Manoir Marie Landelijke Vloeren

Manoir Marie Landelijke Vloeren

Natuurlijke gesteenten & ambachtelijk gebakken materialen creëren een authentieke sfeer die je enkel kan terugvinden in stijlvolle landerijen, statige herenhuizen, karaktervolle hoeves, exclusieve manoirs en charmante pastoriewoningen. Onze stijlvolle vloeren zijn landelijke strak met een eigenwijze toets en maken ieder hedendaags interieur af.

Castle Stones Recuperatievloeren

Castle Stones Recuperatievloeren

Castle Stones zijn handgemaakte replica's van originele stenen uit historische Vlaamse en Franse landhuizen, kastelen en kerken. Deze reproducties worden gemaakt van cement, marmerpoeder en kleurpigmenten. De stenen worden gegoten, geperst en krijgen vervolgens hun historische uitstraling door een bijzondere innovatieve nabewerking.

Molteni Fornuizen

Molteni Fornuizen

Molteni is sedert 1923 een begrip in de wereld van fornuizen. Alle grote klassieke chefs hebben ooit wel eens op een Molteni gekookt. Hij wordt terecht de Rolls-Royce onder de fornuizen genoemd. Ongeëvenaarde kwaliteit en afwerking zijn maar enkele van de kenmerken. Bijna 100 jaar later lanceert Molteni een volledig nieuwe lijn met hedendaagse looks, de Caractère.