Smeedijzer

exclusieve smeedijzeren deuren

Een smeedijzeren deur is een prachtig staaltje vakmanschap.  Een tijdloze elegantie, die uw woning een exclusief karakter geeft.  Deze deuren lenen zich uitstekend in elk interieur:  klassiek, landelijk maar ook in een modern of industrieel gebouw versterken zij de unieke architecturale uitstraling.

Welke stijl u ook kiest, smeedijzeren deuren met mooie afgewerkte glaspartijen zorgen voor een maximale lichtinval en creëren een extra ruimtelijk gevoel.  Stalen deuren zijn tevens een fijne manier om een ruimte aan te kleden én af te scheiden van aangrenzende vertrekken om zo toch de verbinding te behouden.

Jones Living maakt zijn stalen deuren in eigen atelier, volledig op maat volgens de traditionele ambachtelijke technieken.  Afgewerkt om aan de hoogste kwaliteitsnormen te voldoen, met een uitzonderlijke aandacht voor detail en uitvoering.  Het uitzonderlijke fijne profiel van onze deuren en het vakkundige laswerk zorgen voor een ongeëvenaard effect.

Smeedijzeren deuren zijn verkrijgbaar, als enkele of dubbele scharnierdeur, als schuifdeur of als pivoterende deur.  Een uitgebreide keuze aan deurbeslag, vergrendelingssystemen, magneetsluitingen en handgrepen maken de uitvoeringsmogelijkheden quasi onbeperkt.  

Alle metalen delen worden met een poedercoating afgewerkt in een RAL-kleur naar keuze.  De meest gebruikelijke RAL-kleur is RAL 9005 vanwege zijn exclusieve uitstraling.

Bovendien worden al onze deuren aan beide kanten authentiek afgewerkt met een hedendaagse stopverf, gebruiksvriendelijk en bestand tegen water, ideaal voor badkamerprojecten.

Naast smeedijzeren deuren, produceren wij ook stalen douchewanden, kasten, legplanken, stalen spiegels, metalen ramen, wijnkasten en veel meer