Smeedijzer

PIVOTERENDE EN SCHUIFDEUREN

Bij voldoende ruimte kunt u kiezen voor een pivoterende stalen deur die u langs beide zijden kunt openen. Pivotdeuren draaien om hun eigen verticale as. De draaipunten bevinden zich telkens aan de boven- en onderkant van de deur.  Zo lijkt het alsof de deur zweeft boven het vloeroppervlak, wat een mooi effect oplevert.  Deze deur kan afhankelijk van de pivotpositie en de beschikbare ruimte 90°, 180° of 360° openen.

Ook onze schuifdeuren zijn erg gewild.  Schuifdeuren bieden een uitstekende mogelijkheid om ruimtes van elkaar te scheiden, en zijn voornamelijk ruimtebesparend.

Bij elke schuifdeur wordt gebruik gemaakt van een railsysteem met wielen, dewelke voorzien is van een soft close systeem.  De zichtbare wielen bovenop de rails, stralen een pure klasse uit, en geven net dat ietsje meer.

Gelaagd glas is onze standaardkeuze voor al onze stalen deuren omwille van de veiligheid. Bovendien heeft u de keuze tussen verschillende glassoorten: helder glas, melkglas, gekleurd glas of het stijlvolle kathedraalglas voor privacyscheiding. Met deze glassoorten kiest u voor een bijzondere uitstraling én u kunt creatief omspringen met de natuurlijke lichtinval.