Totaalinterieur

De vertaling van uw woondromen

Naast keukens zorgen wij eveneens voor de volledige aankleding van uw interieur. Een samensmelting van ideeën en een jarenlange ervaring resulteert in maatwerkontwerpen voor basiselementen zoals een kast in de inkom, een kleerkast in de master bedroom, een badkamermeubel, smeedijzeren deuren, een bureel of een tv-meubel. Wij realiseren een functioneel interieur dat warmte en exclusiviteit uitstraalt, en waar het zalig thuiskomen is.

Onze liefde voor interieur willen we kwijt in creatieve ontwerpen. Het uittekenen van een project is een proces waarbij we op zoek gaan naar de juiste elementen om een interieur te laten spreken. Elk ontwerp start vanuit het leefpatroon van de eindgebruiker. Hoe wordt er geleefd binnen het gezin? Wat vindt u belangrijk in het dagelijkse leven? Het is belangrijk om uw leefwereld te begrijpen en aan te voelen wat u wenst. Elk idee nemen wij ter harte, en proberen wij tot leven te wekken.

De levenswijze, het karakter, de dromen en verlangens, evenals het budget van de klant vormen het uitgangspunt van een ontwerp. Ieder persoonlijk verhaal wordt vertaald in schetsen en een gedetailleerde offerte dat resulteert in ambachtelijk vakmanschap. Hierbij werken wij steeds op maat. Onze expertise van interieurdesign zorgt voor prachtig maatwerk die tot in de kleinste detail is afgewerkt.

Wij zorgen voor een totaalbeleving en streven naar tijdloze klasse. Elk aspect van het interieur wordt met precisie vorm gegeven. Wij blijven innoveren en garanderen zo een optimale kwaliteit en een perfecte service.

Leefruimte

Leefruimte

Wij creëren nieuwe en succesvolle stijlconcepten voor uw woonkamer, waarin het heerlijk thuiskomen is. Onze liefde voor interieur willen we kwijt in creatieve ontwerpen.

Badkamer

Badkamer

Ambacht, passie en technische verfijning gevat in een uiterst elegante vormgeving. Onze badkamermeubels zijn een summum van creativiteit. Het uittekenen van uw meubel is een creatief proces waarbij wij op zoek gaan naar de juiste elementen.

Dressing

Dressing

Onze expertise van interieurdesign zorgt voor prachtig maatwerk die tot in de kleinste detail is afgewerkt. Een dressing om u tegen te zeggen: overzichtelijk, stemmig en ruim. Elk idee nemen wij ter harte, en proberen wij tot leven te wekken.

Slaapkamer

Slaapkamer

De vertaling van uw woondromen. De schoonheid van uw master bedroom schuilt in het ontwerp, de materiaalkeuze en de vlekkeloze uitvoering. Wij besteden in onze interieurinrichting veel aandacht aan details, ook in uw slaapkamer.

Bureau

Bureau

Wij werken steeds op maat. Het ontwerp voor uw bureau verzoent gebruiksgemak en schoonheid. Met optimale verhoudingen, een maximum aan harmonie en verrassende details. Onze pure aanpak voelt u tot in de kleinste details.

Wasplaats

Wasplaats

Een subliem samenspel van interieurvormgeving en schrijnwerk vindt u ook terug in onze wasruimtes. Wij streven naar functioneel volmaakt maatwerk. Elk aspect wordt met precisie vorm gegeven.