Al jaren een vaste waarde in de interieurwereld

WELKOM bij Jones Living.  Al 20 jaar ontwerpen wij elke dag opnieuw, met veel passie en enthousiasme, maatwerkmeubelen met een architecturale meerwaarde. Van karaktervolle keukens, maatwerk in de badkamer, een kleerkast in de master bedroom, een opbergkast in de inkom tot unieke Tv-meubelen. Onze veelzijdige creaties zijn oneindig en tonen ons vakmanschap.


Iemands levenswijze vertalen in een interieurontwerp vereist maatwerk. Een slimme indeling van kasten, weloverwogen materialen, gedetailleerd maatwerk, naadloze afwerkingen, eventuele afgeronde vormen van hout, ingenieus ingewerkte elementen, het vergt allemaal ongeëvenaard vakmanschap en precisiewerk. Een keuken die warmte uitstraalt en opgaat in de gehele interieurbeleving. Dat is wat wij telkens weer voor ogen hebben bij het ontwerpen van uw keuken.


De keuken is het kloppende hart van de woning waar iedereen samenkomt. Hier worden belevenissen gedeeld, gepraat, gelachen en geleefd. Het is een plek geworden waar men tot rust komt, waar in alle gezelligheid samen gekookt wordt, en waar men vrienden en gasten ontvangt. Kortom de keuken is het bruisend hart van elk huis geworden. Met een krachtig team vervaardigen wij dan ook met liefde voor het vak uw droomkeuken op maat.


Voor ons is persoonlijk contact en vertrouwen belangrijk. Empathie is de sleutel tot een goed ontwerp. Elk ontwerp moet de persoonlijkheid van uw leefruimte verhogen. Kwalitatieve, warme en eerlijke materialen moeten zorgen voor puurheid en een ingetogen luxe. Een nauwe relatie met onze klanten is dan ook essentieel om de verwachtingen aan te voelen en in te vullen. Het moet vanaf het eerste moment vertrouwd aanvoelen.


Een symbiose tussen functionaliteit, schoonheid en de juiste materialen. Vertaald in verfijnde projecten met oog voor detail. Wij vertalen uw ideeën, wensen en woondromen naar een interieur waar het zalig thuiskomen is.


_____________________________________