Apparatuur // V-zug apparatuur

V-zug apparatuur

V-zug, Zwitserse perfectie in huis. V-zug is het leidinggevende merk van huishoudelijke apparatuur. De onberispelijke kwaliteit en de duurzaamheid van deze toestellen zijn zichtbaar, tastbaar en hoorbaar. V-zug biedt een ruim aanbod aan topproducten, die aan alle dagelijkse behoeftes en situaties tegemoet komen.

De toestellen van V-zug zijn perfect te integreren in alle keukens wegens zijn verschillende afmetingen: de standaardafmeting van 60 cm hoog is beschikbaar voor combi-stoomovens en bakovens.

De compacte klasse van 45 cm hoog omvat volgende toestellen; combi-stoomovens, bakovens en Coffee-centers.

De V-zug lades (vacuümlades, warmtelades en systeemlades) geven uw keuken nog net iets meer luxe en comfort. Daarnaast zijn ze een prachtige aanvulling bij de V-zug bakovens, combistoomovens en het coffee-center.

Met de lancering van de Excellence Line, wordt het design van de V-zug toestellen naar een hoger niveau getild. De V-zug premiumtoestellen zijn sober en strak. Ze stralen karakter uit en betoveren met hun eenvoud. Tijdloosheid, hoge kwaliteit en soberheid staan centraal bij het ontwerp van V-zug. Met de nieuwe spiegelglasuitvoering in zwart of platinum passen de V-zug toestellen in elke keuken. De bediening van de V-zug toestellen gaat natuurlijk en intuïtief: met slechts een paar klikken kiest u de gewenste instelling.

V-ZUG PRODUCTEN

V-Zug introduceert: de AutoDoor

V-Zug introduceert: de AutoDoor

Eén druk op het aanraakscherm en de deur gaat geheel automatisch open. Ook sluiten doet hij vanzelf. Geen vuile vingerafdrukken meer en nooit meer controleren of de deur wel goed dicht is.

Maar hij kan nog meer: tijdens het kookproces kan het toestel de deur automatisch lichtjes openen om vocht te laten ontsnappen of om de oven te laten afkoelen.

DE V-ZUG COMBI-STOOMOVEN: eenvoudig, snel en veelzijdig

DE V-ZUG COMBI-STOOMOVEN: eenvoudig, snel en veelzijdig

Drukloos stomen, geïntegreerd in verschillende toestellen, biedt gebruikers nieuwe mogelijkheden om gezond, snel en lekker te stomen. De bediening van uw combi-stoomoven is eenvoudig: chef-koks en gepassioneerde keukenprinsen kunnen de bakprocessen handmatig instellen. Voor alle andere gebruikers zijn er handige, intelligente automatische programma's en instellingen.

NOG MEER COMFORT DANKZIJ EEN VASTE WATERAANSLUITING

NOG MEER COMFORT DANKZIJ EEN VASTE WATERAANSLUITING

Onze combi-stoomoven met vaste wateraansluiting is nog eenvoudiger in gebruik en levert perfecte resultaten. Dankzij de vaste toevoer- en afvoeraansluiting voor water is er altijd vers water voor de stoomproductie. De geïntegreerde watertank wordt dan enkel nog gebruikt voor de automatische reiniging (ontkalking). Enkel van toepassing voor de combi-stoomoven van 45 cm hoog.

DE V-ZUG BAKOVEN: eenvoudig, flexibel en betrouwbaar

DE V-ZUG BAKOVEN: eenvoudig, flexibel en betrouwbaar

Dankzij het ontwerp en de constructie van de bakovens van V-zug is elke handeling kinderspel. Deze oven biedt u intelligente automatische programma's waarmee ingewikkelde kookprocessen op autonome wijze worden uitgevoerd door een simpele druk op de knop: slowcooking met kernthermometer, autobraad, ... .

Chef-koks met ambitie kunnen elk gewenst kookproces ook manueel instellen.

HET V-ZUG COFFEE-CENTER: een heerlijk kopje koffie

HET V-ZUG COFFEE-CENTER: een heerlijk kopje koffie

Met deze volautomatische koffiezetmachine zet u thuis het perfect gemaalde kopje met slechts één druk op de knop.

Een nieuw design, met intuïtieve bediening. Met vijf instelbare koffiesterktes en vier kopjesgroottes, stelt u zo het ideale kopje samen. Zelfs de temperatuur kan u zelf kiezen.

Sla uw voorkeuren op binnen de favorieten, en u heeft elke ochtend het perfecte kopje met slechts één druk op de knop.

DE V-ZUG LADEN: PLUSPUNTEN BIJ BEWARING EN BEREIDING

DE V-ZUG LADEN: PLUSPUNTEN BIJ BEWARING EN BEREIDING

Vacuuümlades, systeemlades en warmtelades van V-zug zijn de ideale aanvulling op bakovens en stoomovens. Ze tillen uw dagelijkse kookactiviteiten zo naar een hoger niveau. Zowel voor dagelijks gebruik, als voor exclusieve diners, de lades hebben geniale functies, die u elke dag zal gebruiken.

DE V-ZUG KOOKPLATEN: voor ieder wat wils

DE V-ZUG KOOKPLATEN: voor ieder wat wils

Bij V-ZUG kunt u kiezen uit twee types kookvelden: Inductie voor een topmoderne lifestyle of gaskookvelden met de modernste slider-bediening. Welk type voor u het meest geschikt is, hangt helemaal af van uw eisen en voorkeuren.

De nieuwe gaskookvelden van V-zug zijn uitgevoerd met innovatieve functies, zoals: een moderne multi-sliderbediening, een smeltfunctie, een warmhoudfunctie en een sudderfunctie.

Daarnaast kan u uw kookveld uitbreiden en zelf samenstellen. Heeft u graag een Teppan Yaki en Flex plaat? Of een specifieke wok inductiezone? V-Zug heeft een kookplaat voor elke kok.

DE V-ZUG VAATWASMACHINES : een innovatie van topklasse!

DE V-ZUG VAATWASMACHINES : een innovatie van topklasse!

De Adora-vaatwasmachines hebben voor elk soort afwas een innovatief programma. Zo maakt u uw feestservies in een recordtempo schoon en maakt hardnekkig vuil geen schijn van kans.

Deze vaatwassers zijn uiterst efficiënt en verbruiken zo weinig mogelijk water en energie. Met de OptiStart functie, stelt u uw wasbeurt uit. Tijdens de wachttijd wordt uw servies geweekt in koud water. U bespaart zo tot wel 10% energie!

DE V-ZUG WIJNKOELER: integreerbaar, met LED-verlichting en SoftClose

DE V-ZUG WIJNKOELER: integreerbaar, met LED-verlichting en SoftClose

Bewaar uw beste wijnen op een ideale temperatuur en garandeer zo hun uitzonderlijke smaak. De Winecooler van V-zug werd tot in het kleinste detail doordacht zodat u uw grand cru's in de beste omstandigheden kunt bewaren. Het SoftClose-systeem is een extra pluspunt qua comfort.

Tevens verkrijgbaar: de V-zug wijnkoeler voor onderbouw, zonder handgreep!

V-zug home: de toekomst is vandaag

V-zug home: de toekomst is vandaag

Toestellen die met elkaar communiceren, helpen u op een innovatieve en moderne manier uw huishouden te runnen. Dankzij de talrijke ondersteunende functies zoals EasyCook (begeleid koken) en de receptendatabase, ontbreekt het u nooit aan inspiratie voor nieuwe gerechten. Bovendien kunt u met de applicatie instellingen naar uw toestellen sturen.

Kortom: de V-Zug home app biedt een wereld vol digitale oplossingen

Zwart of Platinum?

Zwart of Platinum?

Alle toestellen van de nieuwe Excellence Line zijn verkrijgbaar met zwart of platinum spiegelglas.

Zwart is en blijft een tijdloze klassieker. Platinum is ideaal voor lichtere keukens.