Apparatuur // Manoir Marie Landelijke Vloeren

Manoir Marie Landelijke Vloeren

Natuurlijke gesteenten & ambachtelijk gebakken materialen creëren een authentieke sfeer die je enkel kan terugvinden in stijlvolle landerijen, statige herenhuizen, karaktervolle hoeves, exclusieve manoirs en charmante pastoriewoningen. Onze stijlvolle vloeren zijn landelijke strak met een eigenwijze toets en maken ieder hedendaags interieur af.

Ambachtelijke Adel Mix

Ambachtelijke Adel Mix

De ambachtelijke Adel mix is een nieuw handgemaakt product dat wordt gemaakt uit verschillende natuurgesteenten. De tegels worden handmatig verouderd. Deze techniek zorgt voor de vele verschillende structuren en kleuren in deze vloer.

Oude blauwe waaltjes

Oude blauwe waaltjes

De oude blauwe waaltjes zijn oude, gerecupereerde bakstenen. Ze dateren van de jaren 1940 waarin er volop werd geëxperimenteerd met de productie van strengpersstenen. Het gladde oppervlak zorgt ervoor dat deze vloer gemakkelijk te onderhouden is en het kleine onderlinge verschil in formaat geeft de stenen de uitstraling van een handvormsteen.

Oude terracotta diamant grijsblauw

Oude terracotta diamant grijsblauw

De oude terracotta diamant (grijs-blauw) is een oud, gerecupereerd handgemaakt product en dateert van eind de jaren 1800, begin de jaren 1900. Hun handgemaakte structuur geeft de tegels een ruwere oppervlakte en deze vloer wordt vooral gebruikt voor binnen.

Oude terracotta plavuis grijsblauw

Oude terracotta plavuis grijsblauw

De oude terracotta plavuis (grijs-blauw) is een oud, gerecupereerd handgemaakt product en dateert van eind de jaren 1800, begin de jaren 1900. Deze tegel wordt hoofdzakelijk gebruikt voor binnen. Zijn grijsblauwe kleuren en exclusieve plavuisvorm zijn heel uniek in België.

Dinant ambachtelijk blauw

Dinant ambachtelijk blauw

De Dinant ambachtelijk blauw is een nieuwe handgemaakte vloer die wordt gemaakt uit Belgische blauwe hardsteen. De tegels worden handmatig verouderd. Dit zorgt voor een subtiele kleurschakering, een authentieke oude uitstraling en brengt uw vloer tot leven.

Ambachtelijke firenze greige

Ambachtelijke firenze greige

De ambachtelijke Firenze greige is een nieuwe natuurstenen vloer die handmatig wordt verouderd. Deze techniek zorgt voor een subtiele kleurschakering en een natuurlijk verouderd effect. De warmere grijs-beige of greige tint geeft je interieur enerzijds een meer hedendaagse, strakkere uitstraling maar anderzijds ook een gezellig karakter.

Ambachtelijke Terracotta bruingrijs

Ambachtelijke Terracotta bruingrijs

De ambachtelijke terracotta bruingrijs is een nieuwe handgemaakte tegel en wordt vervaardigd volgens het eeuwenoude procedure van weleer. De klei wordt nog steeds met de draad gesneden, vervolgens gedroogd en uiteindelijk gebakken op kolen. Hierdoor bekom je een unieke kleurschakering en een natuurlijke grillige vorm.

Oude gesmoorde terracotta blauw-grijs-bruin

Oude gesmoorde terracotta blauw-grijs-bruin

De oude gesmoorde terracotta (blauw-grijs-bruin) is een oud, gerecupereerd product, dateert van begin de jaren 1900 en wordt vooral binnen geplaatst. Zijn warmere kleurenmix en typische vierkante vorm laat ons een stukje wegdromen naar het rustige plattelandsleven van weleer.

Oude terracotta diamant oranje-geel-rood

Oude terracotta diamant oranje-geel-rood

De oude terracotta diamant (oranje-geel-rood) is een oud, gerecupereerd handgemaakt product en dateert van eind de jaren 1800, begin de jaren 1900. Hun handgemaakte structuur geeft de tegels een ruwere oppervlakte en deze vloer wordt vooral gebruikt voor binnen.

Oude terracotta plavuis oranje-geel-rood

Oude terracotta plavuis oranje-geel-rood

De oude terracotta plavuis (oranje-geel-rood) is een oud, gerecupereerd handgemaakt product en dateert van eind de jaren 1800, begin de jaren 1900. Deze tegel wordt hoofdzakelijk gebruikt voor binnen. Zijn provencaalse kleuren en exclusieve plavuisvorm zijn heel uniek in België.

Ambachtelijke Firenze beige

Ambachtelijke Firenze beige

De ambachtelijke Firenze beige is een nieuwe natuurstenen vloer die handmatig wordt verouderd. Deze techniek zorgt voor een subtiele kleurschakering en een natuurlijk verouderd effect. De warme ivoor-beige kleur creëert een gezellige en warme uitstraling en brengen uw keuken, woonkamer, inkomhal… tot leven.

Oude terracotta oranje-rood

Oude terracotta oranje-rood

De oude terracotta (oranje-rood) is een oud, gerecupereerd product, dateert van begin de jaren 1900 en wordt vooral binnen geplaatst. Zijn warmere kleurenmix en typische vierkante vorm laat ons een stukje wegdromen naar het rustige plattelandsleven van weleer.

Oude terracotta terra-oker-zalm

Oude terracotta terra-oker-zalm

De oude terracotta (terra-oker-zalm) is een oud, gerecupereerd product, dateert van begin de jaren 1900 en wordt vooral binnen geplaatst. Zijn warmere kleurenmix en typische vierkante vorm laat ons een stukje wegdromen naar het rustige plattelandsleven van weleer.

Ambachtelijke Venezia

Ambachtelijke Venezia

Dit is een nieuwe ambachtelijk gemaakte natuursteen, met een authentieke oude uitstraling. Is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Mooi voor in de keuken, inkomhal, gang, woonkamer.

Durbuy ambachtelijk blauw 50x50

Durbuy ambachtelijk blauw 50x50

Dit is een nieuwe artisanale verouderde belgische blauwsteen, met een heel mooie authentieke oude uitstraling. Is geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Bastogne ambachtelijk blauw

Bastogne ambachtelijk blauw

Dit is een nieuwe artisanaal verouderde belgische blauwsteen, met een heel mooie authentieke oude uitstraling. Is geschikt voor binnen- en buitengebruik.