Verlichting

LICHTADVIES

Wanneer u uw interieur, woning of tuin sfeervol wil verlichten, kunt u door Jones Living een professioneel lichtadvies laten opmaken. 

Kom vrijblijvend langs in onze toonzaal om samen met ons uw plannen te bekijken. We overlopen alle lichtpunten die u in en of rond uw woning wil voorzien. We houden uiteraard rekening met de stijl van uw woning - modern, landelijk of klassiek - maar ook andere factoren bepalen mee het lichtadvies. 

Hoeveel licht heeft u nodig in een bepaalde ruimte? Volstaat sfeerverlichting of moet de ruimte volledig verlicht worden? Hoeveel lichtpunten wil u voorzien in de badkamer, de slaapkamer of een werkplek bijvoorbeeld. In andere ruimtes kan het energieverbruik ook een rol spelen. 

Jones Living biedt een uitgebreide collectie aan van kwalitatieve en stijlvolle binnen- en buitenverlichting. Anders dan in technische toonzalen, presenteren wij op een heel uitgebreide oppervlakte onze verlichting in tal van reƫle opstellingen, alsof het bij u thuis zou zijn. In keukens, badkamers, dressings, zithoek en study in uiteenlopende stijlen kunt u onze originele verlichting ervaren. Kom langs voor een kennismaking en om ons aanbod te bekijken, wij maken dan graag een afspraak met u voor een vrijblijvend lichtadvies.