Verlichting

binnen EN BUITENVERLICHTING

Jones Living is gespecialiseerd in binnen- en buitenverlichting. Om een duurzame kwaliteit te garanderen selecteren wij voor u uitsluitend hoogwaardige verlichtingsarmaturen. Van wandlampen, pendels, inbouwspots, led- en tuinverlichting tot eigen creaties op maat naar uw wens, Jones Living is een bron van inspiratie voor uw verlichting.

De juiste binnenverlichting in een interieur is een essentieel onderdeel in uw woning.  Het brengt sfeer in elke ruimte en zorgt voor een aangename omgeving.  Een landelijk interieur heeft naast praktische verlichting  vooral gezelligheid nodig. Zowel op technisch als op esthetisch vlak biedt Jones Living u de perfecte begeleiding.

De juiste buitenverlichting zorgt voor een extra dimensie aan uw tuin, balkon of terras. Niet alleen overdag maar ook 's avonds is dit deel van uw woning erg sfeerbepalend.  Als verlichtingsexpert bieden wij u een ruime keuze in buitenverlichting zoals: tuin-, zwembad-, pad- en gevelverlichting.  Een sfeervol verlichte tuin of een aangenaam verlicht dakterras worden zo verlengstuk van uw woonruimte.