Keukens // V-zug apparatuur

V-zug apparatuur

V-zug, Zwitserse perfectie in huis. V-zug is het leidinggevende merk van huishoudelijke apparatuur. De onberispelijke kwaliteit en de duurzaamheid van deze toestellen zijn zichtbaar, tastbaar en hoorbaar. V-zug biedt een ruim aanbod aan topproducten, die aan alle dagelijkse behoeftes en situaties tegemoet komen.

Bij V-zug is design veel meer dan het esthetische voorkomen. De toestellen van V-zug zijn perfect te integreren in alle keukens wegens zijn verschillende afmetingen: de standaardafmeting van 60 cm hoog is beschikbaar voor combi-stoomovens en bakovens.

De compacte klasse van 45 cm hoog omvat volgende toestellen; combi-stoomovens, bakovens, microgolfovens en Coffee-centers.

De kleine toestellen van 38 cm hoog zijn ideaal voor kleine keukens of als aanvulling op toestellen met een standaardafmeting. In dit gamma vindt u combi-stoomovens, microgolfovens en Coffee-centers.

V-ZUG PRODUCTEN

DE V-ZUG COMBI-STOOMOVEN: GEZOND EN EEN INSPIRATIEBRON

DE V-ZUG COMBI-STOOMOVEN: GEZOND EN EEN INSPIRATIEBRON

Het drukloos stomen geïntegreerd in verschillende toestellen, bieden gebruikers overal ter wereld nieuwe mogelijkheden om gezond, snel en lekker te stomen. De bediening van uw combi-stoomoven is eenvoudig: chef-koks en gepassioneerde keukenprinsen kunnen de bakprocessen handmatig instellen. Voor alle andere gebruikers zijn er handige, intelligente automatische programma's en instellingen.

V-Zug introduceert de automatische verzinkbare handgreep

V-Zug introduceert de automatische verzinkbare handgreep

Met deze lijn heeft V-ZUG een nieuw design hoogtepunt gerealiseerd voor puristen. Voor iedereen die het nog iets ranker en eleganter wil hebben. Bij uitgeschakelde apparatuur is er geen handgreep zichtbaar. Pas als het apparaat tot leven komt, verschijnt als bij toverslag de handgreep op de juiste positie.

Niet combineerbaar met pyrolyse of microgolf.

NOG MEER COMFORT DANKZIJ EEN VASTE WATERAANSLUITING

NOG MEER COMFORT DANKZIJ EEN VASTE WATERAANSLUITING

Onze combi-stoomoven met vaste wateraansluiting is nog eenvoudiger in gebruik en levert perfecte resultaten. Dankzij de vaste toevoer- en afvoeraansluiting voor water is er altijd vers water voor de stoomproductie. De geïntegreerde watertank wordt dan enkel nog gebruikt voor de automatische reiniging (ontkalking). Enkel van toepassing voor de combi-stoomoven van 45 cm hoog.

WERELDPRIMEUR: DE COMBI-STEAM MSLQ

WERELDPRIMEUR: DE COMBI-STEAM MSLQ

De Combi-Steam MSLQ is het eerste toestel dat traditionele warmte, stoom én microgolfoven combineert. Deze ongeziene combinatie biedt nieuwe perspectieven in de keuken. U bespaart tijd aangezien alle varianten van bakken in de bakoven en stomen de kookduur met ongeveer 30% verkorten. Hoogte 60 cm.

DE V-ZUG BAKOVEN: VERFIJN UW CULINAIRE CREATIES

DE V-ZUG BAKOVEN: VERFIJN UW CULINAIRE CREATIES

Dankzij het ontwerp en de constructie van de bakovens van V-zug is elke handeling kinderspel. Deze oven biedt u intelligente automatische programma's waarmee ingewikkelde kookprocessen op autonome wijze worden uitgevoerd door een simpele druk op de knop: slowcooking met kernthermometer, autobraad, ... .

Chef-koks met ambitie kunnen elk gewenst kookproces ook manueel instellen.

DE V-ZUG MICROGOLFOVEN: EEN METGEZEL VOOR ELKE DAG

DE V-ZUG MICROGOLFOVEN: EEN METGEZEL VOOR ELKE DAG

Een brood bakken, mini-quiches met kaas bereiden of ontdooien, in de microgolfovens van V-zug kunt u diverse gerechten klaarmaken, waarbij de vitamines behouden blijven en geen vetstoffen of zout moeten worden toegevoegd. Ontdek naast de microgolffunctie nog de volgende handige programma's: Grill, CombiCrunch, PerfectDefrost, Hetelucht, en meer.

DE NIEUWE V-ZUG COFFEE-CENTER: VOOR EEN HEERLIJK KOPJE KOFFIE

DE NIEUWE V-ZUG COFFEE-CENTER: VOOR EEN HEERLIJK KOPJE KOFFIE

Als het genot van een kop koffie hand in hand gaat met een verfijnd design. Het koffie-apparaat van V-zug is het perfecte toestel voor liefhebbers van koffie. U slaagt als een meester in alle bereidingen op basis van koffie. Een heerlijk kopje koffie net als aan de bar...maar dan bij u thuis.

DE V-ZUG LADEN: PLUSPUNTEN BIJ BEWARING EN BEREIDING

DE V-ZUG LADEN: PLUSPUNTEN BIJ BEWARING EN BEREIDING

Perfect geïntegreerde en erg handige toestellen voor de bewaring en bereiding van voedingsmiddelen. Vacuuümlades, systeemlades en warmtelades van V-zug zijn de ideale aanvulling op bakovens en stoomovens. De laatste nieuwkomer in het aanbod, de vacuümlade, biedt u volkomen nieuwe mogelijkheden om uw gerechten te bewaren en te bereiden: Vacuisine - Sous-videgaren geeft vleugels aan uw kookkunst.

DE V-ZUG KOOKPLATEN: GAS OF INDUCTIE

DE V-ZUG KOOKPLATEN: GAS OF INDUCTIE

Bij V-ZUG kunt u kiezen uit twee types kookvelden: Inductie voor een topmoderne lifestyle of gaskookvelden met de modernste slider-bediening. Welk type voor u het meest geschikt is, hangt helemaal af van uw eisen en voorkeuren.

De nieuwe gaskookvelden van V-zug zijn uitgevoerd met innovatieve functies, zoals: een moderne multi-sliderbediening, een smeltfunctie, een warmhoudfunctie en een sudderfunctie.

DE V-ZUG VAATWASMACHINES : een innovatie van topklasse!

DE V-ZUG VAATWASMACHINES : een innovatie van topklasse!

Als het snel moet gaan, leveren de V-zug vaatwasmachines uitzonderlijke resultaten: dankzij het sprintprogramma wordt uw niet al te vuile vaat op slechts enkele minuten tijd gewassen. Het extra programma SteamFinish reinigt op het einde van het droogproces uw vaat met zuivere stoom voor een vlekkeloze schoonheid en een stralende glans. Nu met nog meer functies!!

DE V-ZUG WIJNKOELER: integreerbaar, met LED-verlichting en SoftClose

DE V-ZUG WIJNKOELER: integreerbaar, met LED-verlichting en SoftClose

Bewaar uw beste wijnen op een ideale temperatuur en garandeer zo hun uitzonderlijke smaak. De Winecooler van V-zug werd tot in het kleinste detail doordacht zodat u uw grand cru's in de beste omstandigheden kunt bewaren. Het SoftClose-systeem is een extra pluspunt qua comfort.

Tevens verkrijgbaar: de V-zug wijnkoeler voor onderbouw, zonder handgreep!