OPENDEURWEEKEND 19 & 20 NOVEMBER 10-17u

OPENDEURWEEKEND 19 & 20 NOVEMBER 10-17u

Het doet ons plezier u te mogen uitnodigen op onze opendeurdagen op Zaterdag 19 en Zondag 20 november. Jones Living is voortdurend op zoek naar nieuwigheden die een stapje verder gaan. Zo openen wij dit weekend officieel onze nieuwste uitbreiding van de toonzaal. Natuurlijke materialen, vakmanschap en het authentieke karakter van uw landelijke keuken en badkamer worden hier geaccentueerd.

Wat mag u verder verwachten?

• Doorlopende kookdemonstraties op AGA, Lacanche, La Cornue, V-zug en Neff

• Speciale opendeuracties

Wij kijken ernaar uit u te mogen ontvangen in onze toonzaal. Uiteraard in stijl met een glaasje cava en culinaire hapjes! Proef, ontdek en geniet… .

Tot dan!


GROTE TOONZAALVERKOOP oktober 2016

GROTE TOONZAALVERKOOP oktober 2016

Nog tem 31 oktober GROTE kortingen op toonzaalverlichting, -fornuizen, -flamant meubelen en decoartikelen, en Pascale Naessens.

Wegens vernieuwing als voorbereiding op onze OPENDEURDAGEN op 19 & 20 NOVEMBER!!

Van harte welkom.

Ontdek al onze acties
Quooker FLEX: de Quooker met uittrekslang

Quooker FLEX: de Quooker met uittrekslang

De FLEX is de nieuwste innovatie van Quooker. Een kokendwaterkraan, voorzien van een soepele uittrekslang voor warm en koud water.

Het wassen van slabladeren, het schoonspoelen van de borden, de spoelbak of een grote snijplank gaat hiermee bijzonder gemakkelijk. Naast de handige uittrekslang, biedt de Quooker FLEX dezelfde voordelen als de vertrouwde Quooker. Hij bespaart tijd, energie, water en ruimte en is zeer veilig in gebruik. Dankzij de kokendwater-stop kan de FLEX geen kokend water geven als de uittrekslang is uitgetrokken. Om kokend water te tappen moet je bovendien eerst de veilige dubbel-druk-draaibedieningsknop gebruiken.

Exlusieve V-zug kookdemonstratie 17 december

Exlusieve V-zug kookdemonstratie 17 december

27/09/2016 - Bent u op zoek naar het geschikte kerst- of eindejaarsmenu?

Op zaterdag 17 december organiseren wij een exclusieve V-zug kookdemonstratie om uw feestmenu voor te stellen. In combinatie met sommelier voor aangepaste wijnen.

Deelnameprijs: 50 euro/pp. Inschrijven via info@jonesliving.be . Beperkt aantal deelnemers!!