Falcon Mercury Indigo Blue!

Falcon Mercury Indigo Blue!

De Mercury van Falcon is een weldoordacht designobject voor fans van smakelijke en inventieve gerechten. Vanaf vandaag is hij beschikbaar in de nieuwe kleur 'Indigo Blue'.

Dit fornuis is beschikbaar in 3 verschillende breedtes (120, 110 en 100 cm) en is uitgerust met twee grote ovens, een aparte uitschuifbare grilloven, een opberglade (enkel 120 cm) en 5 kookzones (gas of inductie).


Flamant Zomer 2016

Flamant Zomer 2016

Jones Living is Exclusieve dealer van Flamant. Kom langs in onze toonzaal en laat u verrassen door de natuurlijke kwaltiteitsmaterialen die Flamant biedt. Wij bieden u tevens interieuradvies aan huis.

Omdat het gevoel van thuiskomen het belangrijkste is.

Ontdek al onze acties
V-zug kookdemonstratie 24 september

V-zug kookdemonstratie 24 september

24/09/2016 - Ontdek de wereld van het combi-stomen én ervaar de kwaliteit, de functionaliteit & de elegantie van de V-zug ovens. De volgende kookdemonstratie vindt plaats op zaterdag 24 september, van12u tem 15u. Kostprijs 25 euro per persoon, inschrijving via info@jonesliving.be.

BIG GREEN EGG

BIG GREEN EGG

7/07/2016 - Onbegrensde, culinaire mogelijkheden met de Big Green Egg barbecue.

Big Green Egg is zeer geschikt voor het bakken, braden, grillen en roken van alle soorten vlees, vis, gevogelte, groente en fruit. Ook aardappelen, brood, pizza’s en zelfs taarten worden perfect bereid, het hele jaar door.

De Big Green Egg geeft het voedsel een fantastische smaak door zijn speciale vorm, zijn optimale warmtecirculatie en het keramiek waaruit hij gebouwd is.

Inductieplaat voor AGA DC/TC 5 oven

Inductieplaat voor AGA DC/TC 5 oven

9/03/2016 - Nu beschikbaar op een 5-oven AGA Total of Dual Control, als alternatief voor de warmhoudplaat. Voor meer info: info@jonesliving.be .